Palvelut

Aurinkosähkö

Aurinkosähkö on vaivaton ja ympäristöystävällinen tapa tuottaa energiaa. Aurinkosähkö tuotetaan paneeleilla, jotka asennetaan esimerkiksi katolle tai auringon suunnan mukaan kääntyvään telineeseen.

Aurinkosähkövoimala on huoleton ja tarjoaa riskitöntä tuottoa investoinnille. Parhaimman tuoton aurinkovoimalasta saa, kun se on tavoitteeseen ja tarpeeseen oikein mitoitettu ja ammattilaisen asentama.

Aurinkosähköpalvelu

Toimitamme aurinkosähkövoimalan kohteeseen räätälöitynä tai valmiina pakettina, riippuen kohteesta ja tarpeesta. Aurinkopaneelimme ovat huippulaadukkaita ja järjestelmä tuottaa reaaliaikaista tietoa tuotantomääristä.

Olemme Motivan sertifioima aurinkosähköyritys. Laaja perehtyneisyytemme, turvallisuus- ja laatuvaatimuksemme takaavat parhaan lopputuloksen asiakkaillemme.

Lue lisää aurinkosähköstä

Palvelun listaus

 • Järjestelmän mitoitus ja suunnittelu
 • Paneelien ja telineiden asennus
 • Räätälöitävissä oleva seurantajärjestelmä

Kiinnostuitko palvelusta?

Ensimmäinen askel kohti aurinkosähkövoimalaa on ottaa yhteyttä meihin. Toteutamme yksilölliset ratkaisut ja yhdessä voimme tuottaa avaimet käteen konseptin asiakkaillesi.  Meidät tavoitat toimistolta tai yhteydenottolomakkeella.

Seuraa aurinkosähkövoimalaa

e-consulting

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa on tärkeintä pysyä ajan tasalla, mitä menneisyydessä on tehty ja mitä tulevaisuudessa voidaan tehdä.

Konsultoimme ja suoritamme asiakkaillemme kartoituksia, joiden avulla voidaan optimoida energian kulutusta, sekä parantaa monien sektorien energiatehokkuutta.

Palvelun listaus

 • Energiatehokkuuskonsultoinnilla pyritään parhaan mahdollisen ratkaisun löytymiseen
 • Tarjoamme laadukkaat tekniset sovellukset
 • Tuotamme ratkaisun joka on käyttäjälähtöinen ja helposti seurattavissa

Kiinnostuitko palvelusta?

Ota yhteyttä meihin kun haluat parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta ja kun haluat kattavan palvelun, joka sisältää parhaat ratkaisut tarpeisiisi.

Konseptipalvelut

Haetko yrityksellesi luotettavaa aurinkosähkökumppania? Onko mielessäsi kampanja, johon tarvitset lisää voimaa ja uusia ulottuvuuksia?

e-buildings suunnittelee kanssasi palvelukonseptin, jota on helppo tarjota asiakkaillesi, ja josta saat uutta myyntiä ja uusia bisnesideoita.

Palvelun listaus

 • Yrityksellesi räätälöity palvelukonsepti, joka vastaa paikalliseen kysyntään
 • Uusia toimialoja yrityksellesi ja sitä myöden uusia asiakkaita
 • Yhteistyöverkoston laajeneminen

Kiinostuitko palvelusta?

Katso referenssimme ja tutustu lisää meihin.

Tehdään yhdessä laadukas aurinkosähkön konseptipalvelu asiakkaallesi!

Koulutus

Visiomme mukaan hyvään palveluun kuuluu myös riittävän tiedon tarjoaminen. Tietopakettiemme lisäksi e-buildings järjestää koulutuksia energiatehokkuudesta ja aurinkosähköstä, ajankohtaisuudesta riippuen.

Haluamme jakaa kokemuksemme, hälventää ennakkoluuloja ja valmistaa asiakkaitamme tulevaan- erityisesti aurinkosähkö on tullut jäädäkseen.

Mitä koulutuspalvelu sisältää

 • Kattavia ja ajankohtaisia tietopaketteja
 • Viimeisintä tietoa asiantuntijoilta ja organisaatiolta
 • Yhteistyötä ja uusia kontakteja

Kiinnostuitko palvelusta?

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä Facebookissa, niin saat heti tiedon tulevista koulutuksistamme. Mikäli haluat kouluttaa omaa henkilökuntaasi aurinkosähkön ammattilaisiksi, niin ota yhteyttä. Voimme räätälöidä koulutuksen, joka sopii tarpeisiisi.

e-Buildings Finland Oy

Puhelinnumero

+358 40 5866 304

Sähköposti

info@e-buildings.fi

Postiosoite

Tietotie 1 (Campus Center)
37630 Valkeakoski

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Ota yhteyttä

Marikoo kotisivut